Alaplı

ALAPLI EMNİYETİNDEN'VATANDAŞ MEMNUNİYETİ ANKETİ

Zonguldakın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği tarafından Gözümüz olun huzurunuz olalım projesi kapsamında vatandaş memnuniyeti anketi düzenlendi.

ALAPLI EML DE DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde deprem bilincinin oluşturmak amacıyla bir tatbikat düzenlendi.

-ALAPLI ADD DEN TİYATRO ETKİNLİĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Alaplı Şubesince tiyatro etkinliği düzenleneceği bildirildi.

TSO ERDEMİR BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

TSO Yönetimi, ERDEMİR T.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar ı ziyaret etti.

ESKİ MUHTAR YENER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesine bağlı Sofullu Köyü Eski Muhtarı ve ilçenin önde gelen esnaflarından Yener Tuhafiye kurucusu Şevki Yener yaşamını yitirdi.

GELECEĞİN HABER SPİKERİ ALAPLIDAN

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Selçuk Üniversitesi Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi Saliha Altay Üniversite bünyesinde kurulan Televizyon’da haber spikerliği yapıyor.

EREĞLİ DE KURAN OKUMA SEFERBERLİĞİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Müftüsü Mustafa Erkan, 2010 yılının ‘Kur’an Yılı’ ilan edildiğini bildirerek, Kur’an’la buluşma çağrısı yaptı.

-ALAPLI DA PATPAT YASAĞI TAMİRCİLERİ ZOR DURUMDA BIRAKTI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğünce patpatların ilçe merkezine giriş ve çıkışının yasaklanması nedeniyle ekonomik sıkıntı içinde olan patpat tamircileri zor günler yaşıyor.

ALAPLI İTFAİYESİNDEN OKULLARDA YANGIN TATBİKATI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi İtfaiye Amirliği’nce Dağköyü İlköğretim Okulunda öğrencilere yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

ALAPLI DALTONLARINI ÖZLEDİ

Alaplıda DALTONLAR lakabını alan oda başkanları gündemi değiştirebilecek kararların altına imzalarını attıkları da görülmüştü. Geçmişte, 17 Şubat birlik beraberlik günü kutlamaları yapılırdı. Bu esnasında, Alaplı Protokolü, esnaflar, iş adamları, vatandaşlar bir araya gelerek Alaplının geleceğini tartışırlardı.

AYTEK DOLGU ÇALIŞMALARINA İLKBAHAR DA BAŞLAYACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ahşap Yat ve Tekne İmalatçıları Kooperatifi (AYTEK) tarafından yapılması planlanan Ahşap Yat Tersanesi dolgu çalışmalarına Mart ayında başlanacağı bildirildi.

ALAPLI DA ÇEVRE KİRLİLİĞİ UYARISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, Alaplı çayına atılan çöp ve kanalizasyon atıklarının içme suyu kaynağının hızla kirlenmesine yol açtığını belirterek yetkilileri önlem almaları noktasında uyardı.

ALAPLI SYDV DE MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİMİ YAPILACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) üyeliği için Mütevelli Heyeti seçimi yapılacağı bildirildi.

-ALAPLI DA ASKIDA YEMEK UYGULAMASI İLGİ GÖRÜYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 30 yıldır esnaflık yapan lokanta işletmecisi Ahmet Arslan tarafından başlatılan yardıma muhtaç yoksul vatandaşlara yönelik askıda yemek uygulaması büyük ilgi görüyor.

ALAPLI DA KURAN ZİYAFETİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Zongulda 'ın Alaplı ilçesi Müftülüğü tarafından Kur'an'ın nüzulünün 1400. yılı nedeniyle program düzenlendi.